Interview Shana Horrie

Shana Horrie

Wat doe je professioneel?

Shana: Ik ben Technical Operations Manager bij Nespresso en sinds afgelopen zomer ook zelfstandige Imago Coach in bijberoep onder de naam Design your Power. Waar ik mij vooral toespits op jonge professionals en zelfstandigen om hun te helpen vol zelfvertrouwen voor hun droom leven te kunnen gaan.

Waarom ben je lid geworden bij JCI Aalst?

Shana: Een 4tal jaar geleden heb ik een operatie gehad die mij aan het denken heeft gezet over wat ik nu eigenlijk wou in het leven. Zo ben ik via mijn loopbaancoach bij JCI Aalst terecht gekomen om nieuwe mensen te leren kennen, de interessante opleidingen en ook vooral het internationalisme aspect.

Hoe lang ben je al lid van JCI Aalst?

Shana: Mijn eerste activiteit bij JCI was de High Potential Golf in het voorjaar van 2018 en in December 2018 ben ik gepind als lid.

Wat is jouw favoriete commissie?

Shana: Convincing From The Start, wat we net achter de rug hebben, was echt een van mijn favoriete commissies, ik heb heel veel bijgeleerd, zowel van de commissie zelf, als van de trainingen gegeven door onze leden. Ook heel wat leuke nieuwe mensen leren kennen.

Maar ook Project Monaco waar we momenteel mee bezig zijn, staat echt op het lijstje van favorieten. Het is zeker en vast eentje om naar uit te kijken en ik ben ervan overtuigd dat het een fantastisch event gaat worden.

Wat is jouw tofste ervaring binnen JCI?

Shana: Dat is een moeilijke want we doen zoveel leuke dingen. Als ik echt moet kiezen dan zou ik zeggen de congressen (conventies, conferenties) waarvan de Europese conferentie in Tallin momenteel echt op nr 1 staat. Dat was echt een fantastische groep Belgen, leuke activiteiten, interessante trainingen en ja natuurlijk de feestjes niet te vergeten.

Waarvoor mogen mensen jou steeds bellen?

Shana: Mensen mogen mij eigenlijk altijd bellen, al ben ik niet altijd even makkelijk bereikbaar 😉 maar voor een feestje, etentje, terrasje, pokeravondje kan je mij altijd buiten krijgen

Steamfactory sfeerbeelden