Interview
Annelies Vijncke

Annelies Vijncke

Wat doe je professioneel?

Annelies: Ik ben Business Advisory Consultant bij het studiebureau Arcadis. Dit houdt in dat ik bedrijfspanden ga inspecteren. Vaak zijn het opdrachten met korte deadlines en delicate informatie (er is altijd wel een specialleke aan ieder project) maar heel boeiend om met verschillende nationaliteiten te kunnen samenwerken!

Waarom ben je lid geworden bij JCI Aalst?

Jonas: Ik ben samen met mijn man Tom een kijkje komen nemen bij JCI omdat we telkens uitgenodigd werden door een ex-collega van Tom. Aangezien we veel energie hadden en geen zin hadden om enkel avonden in de zetel door te brengen, leek het ons een mooi alternatief. En eens je door de microbe gebeten bent, is het moeilijk om te stoppen!

Hoe lang ben je al lid van JCI Aalst?

Annelies: De eerste kennismaking met JCI Aalst was in december 2011 op Aalst Twinkelt, en ik ben gepind in september 2012. Ondertussen dus al een dikke 8 jaar lid van deze afdeling.

Wat is jouw favoriete commissie?

Annelies: Mijn favoriete commissie tot nu toe was Tuttenboom Nationaal, een project waar we ook een award mee wonnen.

Wat is jouw tofste ervaring binnen JCI?

Annelies: het wereldcongres in Kanazawa in 2015, met daarbij de pretour door Japan, is mijn allerbeste ervaring.

Waarvoor mogen mensen jou steeds bellen?

Jonas: Mensen mogen mij altijd bellen voor een babbel over gelijk wat, positieve of negatieve uitlaatklep…  en voor een leuk avondje gezellig eten en drinken.

 

Steamfactory sfeerbeelden