Waarom lid worden?

JCI biedt handenvol groeimogelijkheden door enerzijds vormingen te organiseren en anderzijds leiderschapsopportuniteiten aan te bieden.

Vormingen worden op regelmatige basis door JCI Aalst georganiseerd, maar je kan ook gemakkelijk bij een training in Gent, Antwerpen of zelfs Ieper aansluiten. De trainingen zullen je je individuele soft skills doen ontplooien zoals je presentatietechnieken, leren delegeren, tips om krachtig te vergaderen. Daarnaast kan je ook vormingen volgen voor je interpersoonlijke ontwikkeling: bepaal je Insights®-profiel, leer meer over body language op het werk en leer samenwerken in moeilijke omstandigheden door deel te nemen aan de Flanders Academy.

>> Ontdek ons vormingsprogramma via deze link

Commissiewerking is naast vormingen de essentie van JCI. Door projecten op te zetten kan je meteen al deze verworven skills toepassen. Er is een open feedbackcultuur bij JCI waardoor fouten maken mag. Je krijgt de vrijheid om een leidende rol op te nemen wat je in je professionele carrière absoluut ten goede zal komen.

JCI is een wereldwijde organisatie waardoor je in een mum van tijd een netwerk hebt dat zich uitstrekt over alle continenten. Talloze vriendschappen en professionele deals zijn het gevolg van dit grote netwerk.